Op zaterdag 13 mei organiseert de Lionsclub Kampen voor de derde keer een fietstocht met als titel: IJsselverhalen op de pedalen.
De route is uitgezet tussen Kampen, Roggebotstaete en de Bypass van Kampen. Tijdens deze route worden op vijf speciale locaties bijzondere verhalen verteld.

De starttijd van deze fietstocht zal zijn tussen 10:00 en 14:00 uur vanaf het terras van restaurant d’Olde Vismark (bij de stadsbrug) in Kampen. Alle opbrengsten zijn bestemd voor het goede doel: Laaggeletterdheid in Kampen. De kosten voor deelname zijn 5 euro per volwassene en 2,50 euro per kind. Voor dit bedrag krijgt u een mooie fietsroute inclusief verhalenvertellers. Voor meer informatie zie facebook IJsselverhalen op de pedalen.
Datum & tijd
13 May 2017
10:00 - 14:00
Adres
IJsselverhalen op de pedalen
IJsselkade 45
8261 AE Kampen
Contact
Matthijs Aarten
0624345112
https://kampen.lions.nl/
t.aarten@windesheim.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media