Op de website www.hanze2017stadswandelingen.nl wordt een totaal overzicht gegeven met stadswandelingen op 14 tot en met 18 juni. Op 15, 16 en 18 juni is het mogelijk om een stadswandeling met een maaltijd te combineren. Vooraf aanmelden voor deelname is noodzakelijk.

Drie ondernemers in de Kamper binnenstad, Cor Stam, Stefan Breuer en Carin Koopman, hebben de handen ineen geslagen voor aan kwaliteitsaanbod met stadswandelingen en maaltijden tijdens de Hanzedagen. Voor Kampenaar, Nederlander en buitenlander; voor jong en oud; om te genieten van de stad Kampen. Centraal staan de stad en haar inwoners: wat herinnert nog aan de handel van Kampen en welke verhalen over Kampenaren horen daarbij? Carin Koopman van cultuurZIEN verzorgt dagelijks stadswandelingen met wisselende thema's.
Voor de Hanzemaaltijden op 15 en 16 juni wordt een tijdelijk restaurant ingericht in huis 't Briesend Peerd aan Buitennieuwstraat 17. Een pand uit ca. 1509, waar nog restanten van laat-middeleeuwse balkschilderingen uit de bouwperiode van het huis zijn gevonden. Op 18 juni wordt een brunch georganiseerd in het Hof van Breda, een oude binnenstadtuin. Stefan Breuer, kok en docent koken bij Landstede, verzorgt de maaltijden en Cor Stam, eigenaar van B&B De zilveren Karper, is de gastheer.

Aanmelden voor deelname aan één of meerdere activiteiten kan via het inschrijfformulier op de website. Wie liever de telefoon pakt, kan bellen met (038)331 10 24.
Datum & tijd
16 June 2017
14:00 - 15:30
Adres
cultuurZIEN
Marktsteeg 7
8261 ak Kampen
Contact
Carin Koopman
0383311024
www.hanze2017stadswandelingen.nl
kunst@cultuurzien.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media