Kom naar de biologische binnenmarkt ‘Onbespoten’ op zaterdag 15 april 2017 vanaf 10.00 uur. Onbespoten is een vrolijke en vrije binnenmarkt met mooie eetbare producten uit Kampen en omgeving. Aangeboden in een kunstzinnige en historische setting.

Maak kennis met interessante lekkere producten. Neem een kijkje in het prachtigeoude pand aan de Botermarkt. Elke 2e zaterdag van de maand wordt deze markt georganiseerd. Een bijzonderemarkt met kramen van ondernemers en liefhebbers. Vaak zal er kunst tebewonderen zijn. Een plek om kennis uit te wisselen, waar telkens iets verrassendste beleven is.

Op 15 april is er bijvoorbeeld:

>>​een kinderactiviteit.
Kinderen kunnen onder begeleiding ‘bloemzaadeitjes van klei’ maken. Deze klei-eieren kunnen ze met de paasdagen in de grond verstoppen, zodat er in junibloemen bloeien.

>> ​Verlorengroentesoep, gemaakt van vreemdgevormde en daaromafgekeurde groenten. Dit keer serveren we soep van regenboogpeen uit Ens, natuurlijk biologisch.

>> ​De wildplukkraam, heeft dit keer brandnetels in de aanbieding. Mocht u zelf iets van brandnetels willen kokkerellen; ter inspiratie kunt u een stukjebrandnetellasagne proberen. Op de wildplukkraam is elke maand iets anders tevinden.

>>​Binnenstadsimker Aebe Poutsma biedt honing aan, van binnenstadsbijen.

>>​ ERF-1 verkoopt eigen biologische zuivel.

>>​Studenten van biologische landbouwopleiding De Warmonderhof komenmet zelfverbouwde groente.

>> ​Bij de kraam van natuurvoedingswinkel ‘t Hofje kunt u vaak onbekendemaar heel lekkere en gezonde producten vinden, zo is er dit keer kefirdrank tekoop.

>> ​Bij de kraam ‘Thuus’emaakt’ vindt u verrassende en smakelijke huisvlijt.

In de volgende edities van de markt zal er ook plek zijn voor bijvoorbeeld:
- een moeskraam waar moestuiniers hun groente en fruit kunnen aanbieden
- een koffie/thee/taart-kraam
- een paddenstoelen kraam
- een kruiden kraam
- uw eigen kraam?
U kunt namelijk meedoen voor 1 keer of vaker. De kraamhuur is 10,- (een halve kraam is 5,-).

Loop op zaterdag 15 april gewoon binnen. De deuren gaan open vanaf 10.00 uur. Mocht u een onbespoten en/of biologisch idee hebben, kom langs, geef het door en blijf gezellig een tijdje hangen.

Locatie
​​‘De Sigaar’ (voorheen Tabaksmuseum)
Botermarkt, Kampen

NB.
Deze markt wordt mogelijk gemaakt door Stichting Ateliervoorziening KunstenaarsKampen (STAKK).
Datum & tijd
15 April 2017
10:00 - 16:00
Adres
De sigaar
Botermarkt 3
8261 GR kampen
Contact
Jessica Borst
0621445465

info@stakk.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media