In speeltuin De Speelpoort begint zaterdagmiddag 8 april om 13.30 uur het speelseizoen met een kleurwedstrijd. Vanaf dat moment kunnen kinderen tijdens openingstijden in de speeltuin een kleurplaat ophalen. Ook kan de kleurplaat worden gedownload van de website van De Speelpoort.

Wie de jury vormt is nog niet bekend, maar de prijzen worden beschikbaar gesteld door Outdoorspeelgoed Kampen. Eigenaar Etien de Leeuwe: "De vrijwilligers van De Speelpoort vinden het belangrijk dat kinderen kunnen buiten spelen en laat dat nou ook ons motto zijn. Wij leveren al weer een aantal jaren materialen aan de speeltuin en willen graag een steentje bijdragen aan de kleurwedstrijd. De ingeleverde kleurplaten worden in drie leeftijdscategorieën ingedeeld en we kiezen in juni in elke categorie een winnaar. Die kinderen krijgen natuurlijk een mooie buitenspeelprijs."
Ingekleurde kleurplaten kunnen tot en met zaterdag 10 juni worden ingeleverd in de speeltuin of bij Outdoorspeelgoed Kampen aan de Zambonistraat 4b.

De Speelpoort biedt dit jaar twee nieuwe toestellen voor de allerkleinsten. Afgelopen winter werd afscheid genomen van het blauwe houten Diezertreintje en dit is vervangen door Sky, een gele helicopter. Ook is er een nieuwe sta-wipwap geplaatst.

Onze toestellen worden elk jaar professioneel gekeurd en door een team vrijwilligers onderhouden. De Speelpoort is een belangrijke speelplek in Kampen en biedt ‘s zomers zes middagen per week speelplezier. Ook voor de (groot)ouders is het hier goed toeven, omdat de speeltuin versnaperingen in de kiosk verkoopt en over toiletten beschikt.

De Speelpoort is een veilig en betaalbaar uitje voor elk kind dat al kan lopen. Veel ouders letten tegenwoordig ook op de financiële kleintjes. In de Speelpoort spelen alle kinderen in een gezin het hele speelseizoen voor € 15,00. In de Speelpoort kun je met je kind de middag door brengen voor weinig geld.

Adres
Speeltuin De Speelpoort
Engelenbergplantsoen 5, Kampen

Openingstijden
’s zaterdags geopend van 13.30 uur tot 17.00 uur |
Kijk voor de overige openingstijden op www.despeelpoort.nl

Datum & tijd
08 April 2017
13:30 - 17:00
Adres
Speeltuin De Speelpoort
Engelenbergplantsoen 5
8266 aa Kampen
Contact
gerrie van den berg
06 14 808 627
www.despeelpoort.nl
gerrie@gerrievandenberg.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media