Op 17 april, tweede Paasdag, organiseert cultuurZIEN haar jaarlijkse Paaswandeling. De wandeling start om 14.00 uur, verzamelen op het Vispoortplein. De wandeling duurt ongeveer 1, 5 uur en de deelnamekosten bedragen €6,– (met biebpas €5,–).

Ook dit jaar zet cultuurZIEN de goede traditie van een stadswandeling op tweede Paasdag voort. Dit keer wordt de Ijssel overgestoken om te gaan wandelen rond de schans voor de Stadsbrug. Al wandelend wordt een indruk gekregen van de geschiedenis van dit bijzondere stukje Kampen. Of is het oorspronkelijk helemaal geen Kampen?

Vooraf aanmelden voor deelname is niet nodig, tenzij men met vier of meer personen komt. Meer informatie is te vinden op www.cultuurzien.nl. Contact opnemen kan via kunst@cultuurzien.nl of (038)331 10 24.
Datum & tijd
17 April 2017
14:00 - 15:30
Adres
Vispoortplein
IJsselkade 49
8261 ea Kampen
Contact
Carin Koopman
0383311024
www.cultuurzien.nl
kunst@cultuurzien.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media