Het Requiem (2010) werd gecomponeerd door Bart Oenema in opdracht van de Gemeente Kampen en CRK Voices (Jan Quintus Zwart) speciaal voor de dodenherdenking en werd met veel succes gepresenteerd in 2010 en maakte grote indruk bij de vele bezoekers. Nu voor de tweede keer op veler verzoek live te beluisteren in de Bovenkerk als afsluiting van de 4 mei dodenherdenking.

CRK Voices o.l.v. Jan Quintus Zwart m.m.v. Marjo van Someren (sopraan) & Bart Oenema (bariton & verteller) en een 10 man sterk instrumentaal begeleidings-ensemble.

Een indrukwekkend monumentaal werk wat mede door het indringende verhaal, wat tussen de verschillende delen wordt verteld, een diepe indruk heeft achtergelaten bij het in grote getale aanwezige publiek, zo reageerde een recensent na afloop van de première in 2010. Inmiddels is werk ook op cd verschenen.
Datum & tijd
04 May 2017
20:30 - 21:45
Adres
Bovenkerk Kampen
Koornmarkt 28
8261 JX Kampen
Contact
Jan Quintus Zwart
+31 0651239157
http://www.crkvoices.nl/
jqz@jqz.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media