Op zaterdag 13 mei is het weer molen en gemalen dag en zijn wij vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur open voor publiek . Op deze dag draait het gemaal en zijn er diverse rondleidingen en demonstratie's van het gemaal en staan er diverse oude waterpompen opgesteld en kunnen bezoekers onze windmolens bekijken.

Op deze dag willen wij ons nieuw nieuw ingerichte en groter buitenterrein presenteren waar we een aantal machines hebben staan welke we uit het stof hebben gehaald en opgepoetst hebben en nu staan te pronken tussen alle anderen.

Tijdens de hanzedagen zijn we op 16/17 en 18 juni ook geopend en openen we ons nieuwe terras aan het water vanwaar je met een roeiboot of kano de kolk kunt verkennen. Ook kunt u daar dan met een drankje af te halen in onze zelfservice bar genieten van het uitzicht over het water en de weilanden.

Een leuke gelegenheid om als kampenaar de drukke hanzedagen even te ontlopen!

Kortom, kom deze dagen eens genieten van het verborgen geheim aan de flevoweg onder de rook van kampen.
Datum & tijd
13 May 2017
10:00 - 16:00
Adres
Gemaal kampen
Flevoweg 74
8265PL Kampen
Contact
Gerrit ten Hove
06-55546871
www.gemaalkampen.nl
gemaalkampen@gmail.com
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media