Op zaterdag 13 mei 2017, om 20:00 uur, voert het Bovenkerk Kamerkoor Kampen prachtige muziek van Byrd en Bach uit in de Burgwalkerk te Kampen. Op het programma staan de Mass for Four Voices van William Byrd en twee prachtige motetten van Johann Sebastian Bach: Komm, Jesu, Komm en Jesu, Meine Freude. Het koor heeft onder leiding van dirigent Ab Weegenaar gewerkt aan een mooie eigen uitvoering van deze stukken.

Recensent Fred Sollie schreef naar aanleiding van een vorig concert over de samenwerking van Weegenaar en het Kamerkoor: “Wat hij onder handen neemt klinkt doorgaans fris, energiek, vitaal. Bij hem geen stoffige, wetenschappelijk onderbouwde interpretaties: de noten leven, alsof ze zojuist gecomponeerd zijn en het hart van de componist nog klopt.”

De begeleiding wordt verzorgd door Sander van den Houten (orgel), Elske Tinbergen (Barokcello) en Maria Vahervuo (Violone).

Kaarten zijn verkrijgbaar bij The Readshop (Oudestraat 41-43), via de website www.bovenkerkkamerkoor.nl of bij de leden. De kaarten kosten €12,50. Voor jongere bezoekers (12 t/m25 jaar) geldt een gereduceerd tarief van €7,50. Aan de deur kosten kaarten €15,-. Het koor hoopt u te begroeten op zaterdag 13 mei!
Datum & tijd
13 May 2017
20:00 - 22:30
Adres
Burgwalkerk
Burgwal 60
8261EP Kampen
Contact
Koos Tamminga
+31 06 24381978
www.bovenkerkkamerkoor.nl
info@bovenkerkkamerkoor.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media