Een puntgaaf muzikaal eerbetoon aan David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash en Neil Young van de band Crosby, Stills, Nash & Young. Voor de pauze werk van de bands waar deze topmuzikanten in speelden, na de pauze het meesterwerk Déja Vu integraal gespeeld.

Twee keer speelde Her Majesty bij ons hun overweldigend goede Beatles tribute voor een volle zaal. Wordt dit concert van Bertolf Lentink en zijn vrienden een nog groter succes? De band gaf een voorproefje in De Wereld Draait Door en een dag later waren alle concerten uitverkocht. Gelukkig gaan ze in reprise. En wat helemáál leuk is: Voordat de mannen hun allerlaatste concert geven in Carré spelen ze hun laatste voorstelling bij ons.

Dernière, dus met afterparty in de foyer!

Grote zaal | 15.30uur | € 22,00 | € 19,50 sgz pas | Reserveer hier kaarten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media