Kom naar de biologische binnenmarkt ‘Onbespoten’ op zaterdag 13 mei 2017 vanaf 10.00 uur. Onbespoten is een vrolijke en vrije binnenmarkt met mooie eetbare producten uit Kampen en omgeving. Aangeboden in een kunstzinnige en historische setting.

Maak kennis met interessante lekkere producten. Neem een kijkje in het prachtigeoude pand aan de Botermarkt. Elke 2e zaterdag van de maand wordt deze markt georganiseerd. Een bijzonderemarkt met kramen van ondernemers en liefhebbers. Vaak zal er kunst tebewonderen zijn. Een plek om kennis uit te wisselen, waar telkens iets verrassendste beleven is.

>>​ ERF-1 verkoopt eigen biologische zuivel.

>> ​Bij de kraam van natuurvoedingswinkel ‘t Hofje kunt u vaak onbekendemaar heel lekkere en gezonde producten vinden, zo is er dit keer kefirdrank tekoop.

>> ​Bij de kraam ‘Thuus’emaakt’ vindt u verrassende en smakelijke huisvlijt.

Verder:
- een moeskraam waar moestuiniers hun groente en fruit kunnen aanbieden
- een koffie/thee/taart-kraam
- een paddenstoelen kraam
- een kruiden kraam
- uw eigen kraam?

Loop op zaterdag 13 mei gewoon binnen. De deuren gaan open vanaf 10.00 uur. Mocht u een onbespoten en/of biologisch idee hebben, kom langs, geef het door en blijf gezellig een tijdje hangen.

Locatie
​​‘De Sigaar’ (voorheen Tabaksmuseum)
Botermarkt, Kampen

Ook deelnemen met een kraam? Dat kan! Je kunt meedoen voor 1 keer of vaker. De kraamhuur is 10,- (een halve kraam is 5,-).NB.
Deze markt wordt mogelijk gemaakt door Stichting Ateliervoorziening KunstenaarsKampen (STAKK).
Datum & tijd
13 May 2017
10:00 - 16:00
Adres
De sigaar
Botermarkt 3
8261 GR kampen
Contact
Jessica Borst
0621445465

info@stakk.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media