Zondag 07 mei om 14.00 uur herhaalt cultuurZIEN de stadswandeling ''Eten van de straat''. De wandeling start in Het Hof van Breda aan de Marktsteeg. De deelnamekosten bedragen €6,- p.p. (met biebpas €5,–).

Tijdens ''Eten van de straat'' wordt ingegaan op de voedselvoorziening van een middeleeuwse stad. Nog niet zo lang geleden woonden er boeren in de Kamper binnenstad en was er ruimte voor moestuinen en boomgaarden. ''Eten van de straat'' is een wandeling langs stadsgroen op soms onverwachte locaties.

Vooraf aanmelden voor deelname is niet nodig, tenzij men met 4 of meer personen komt. Meer informatie is te vinden op www.cultuurzien.nl. Contact opnemen kan via kunst@cultuurzien.nl of (038)331 10 24.
Datum & tijd
07 May 2017
14:00 - 15:30
Adres
Hof van Breda
Marktsteeg 7
8261 ak Kampen
Contact
Carin Koopman
0383311024
www.cultuurzien.nl
kunst@cultuurzien.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media