Peppa Pig is een vrolijk varkentje dat houdt van spelletjes spelen en heerlijk plonzen in de modder. Ze is dagelijks te zien op TV bij Nickelodeon en heeft nu ook haar eigen familiemusical.

Woensdag 24 mei beleeft Peppa Pig samen met haar vriendjes in de Stadsgehoorzaal in Kampen een vrolijk en muzikaal avontuur in de ‘De Grote Plons!’. Het heeft geregend en overal liggen grote modderplassen. Laat dat nou precies zijn waar varkentjes van houden.

De super schattige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes maken de voorstelling tot één groot feest voor iedereen vanaf 2 jaar. Na de voorstelling komt Peppa natuurlijk nog naar de foyer voor een foto. Dus pak je laarzen en maak samen met Peppa een Grote Plons.

Deze vrolijke voorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met Entertainment One’s.

Woensdag 24 mei, aanvang 14.00 uur.
Stadsgehoorzaal Kampen, Burgwal 84, Kampen.
Kaartprijs vanaf € 13,50.
Reserveringen: www.stadsgehoorzaalkampen.nl of telefonisch: 038 331 73 73.
Exclusief reserveringskosten.
Kijk voor meer informatie op www.vanhoorne.com/PeppaPig.
Datum & tijd
24 May 2017
14:00 - 15:00
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES Kampen
Contact
Amber Schep
0184417066

amber@vanhoorne.com
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media