De Burgwalkerk is vrijdag 12 mei het decor voor het jaarlijkse Kerkconcert van Quintus. Er wordt gemusiceerd door gevorderde leerlingen op fluit, orgel, piano, panfluit, harp, blokfluit, hobo, diverse strijkinstrumenten en zangleerlingen.

Composities van onder andere J.S. Bach, J. Zwart, P. Hellendaal, M. Mans en J. Haydn worden ten gehore gebracht. Het Kerkconcert is een traditie die al vele jaren bestaat en altijd een prachtig afwisselend programma oplevert. We wisselen elk jaar van locatie tussen de Hoeksteen in IJsselmuiden en de Burgwalkerk. Dit jaar zijn we te gast in laatstgenoemde kerk aan de Burgwal 60 in Kampen. Aanvang 19.30 uur. De toegang is gratis.
Datum & tijd
12 May 2017
19:30 - 21:00
Adres
Burgwalkerk
Burgwal 60
8261 EP Kampen
Contact
Quintus
+31383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media