Drumkids, Vilten (leuk voor moederdag!) en Podiumpresentie: dat zijn de workshops van de maandelijkse Quintus Kunstmiddag op zaterdag 13 mei.

Drumkids: 14.00 - 14.45 uur
In de toffe workshop Drumkids ga je snuffelen aan alles wat met slagwerk te maken heeft. Eén grote speeltuin voor als je graag wilt tikken. De workshop is voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 7 tot en met 12 jaar.

Vilten: 14.00 - 16.00 uur
Op zoek naar een origineel moederdagcadeau? In de creatieve en gezellige workshop Vilten maak je van losse wolvezels - zonder te naaien - uit één stuk een vilten tasje. Handig voor je kleingeld, bril of mobiel. De workshop is voor alle leeftijden.

Podiumpresentatie: 14.00 - 16.00 uur
Tijdens de workshop Podiumpresentatie krijg je tools aangereikt om de kwaliteit van je optreden te verbeteren. We werken aan praktische zaken zoals het opkomen en afgaan op het podium, interpretatie en podiumangst. De workshop is bedoeld voor klassiek zangers vanaf 18 jaar en ouder (zowel beginners als gevorderden).

Deelnamekosten voor de workshops zijn €7,50 p.p. inclusief koffie, thee of ranja. De workshops starten om 14.00 uur. Inschrijven en meer info: www.quintuskampen.nl.
Datum & tijd
13 May 2017
14:00 - 17:00
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
+31383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media