Zaterdag 13 mei van 10.00 tot 14.00 uur wordt er in en rond de Schalmei, Triangel 1 in Kampen, een actiedag gehouden. De opbrengst is bestemd voor de zendelingen uit de gemeente. Er is een groot scala aan activiteiten. Iedere inwoner van Kampen is welkom om deze dag op een leuke manier actief te zijn.

Van tien tot twee uur is een autowasstraat actief op het plein naast de kerk. Een enorme verloting kent de grootste prijzenregen uit de Kamper geschiedenis. In de kerk is er de mogelijkheid voor diverse massages, wenkbrauw epileren en voor kinderen is Bodhi Bos, bekend freestylevoetballer, aanwezig voor een workshop. Kinderen kunnen zich laten schminken en cupcakes versieren. Ook staat er een opblaasbare rodeostier te wachten alsmede diverse leuke films.

De gehele dag is de catering uitstekend verzorgd door hapjes uit verre streken én Hollandse broodjes kroket en frikandel. Tenslotte wordt er op momenten gebeden voor zendelingen en is er de mogelijkheid om een kaart te schrijven naar een zendeling. De dag richt zich op de hele familie.
Datum & tijd
13 May 2017
10:00 - 14:00
Adres
Baptisten Gemeente de Schalmei
Triangel 1
8265RG Kampen
Contact
Martin Kalle
*31 06 3612 2254
www.baptistenkampen.nl
kinderjeugdwerk@baptistenkampen.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media