Op 13 mei tijdens de Moederdagmarkt zal SmaakRouteKampen heerlijk worden gelanceerd! Naast de Hanzesteden Deventer, Ommen en Zwolle start Smaakroutes.nl dit samenwerkingsinitiatief nu ook in Kampen.

Smaakroutes.nl is samen met de unieke smaakmakers van Hanzestad Kampen: Zoetelief, de Juttershoek, Bakkerij Breet, de Eenhoorn, Chocolaterie de Swaen, de Kamper Kogge, Norg Slagerij en Banketbakkerij Smit een heerlijk arrangement gestart die vanaf 13 mei te boeken is. Hierbij bezoekt men middels een stadswandeling zes unieke smaaklocaties (geen franchiseondernemers of ketens). Vol passie vertelt de eigenaar over zijn mooie producten en er is overal wat te lekkers te proeven, om vervolgens met een goed gevulde goodiebag weer huiswaarts te gaan.

Op zaterdag 13 mei gaat de Smaakroute in Kampen van start met een feestelijke opening!

Mini-proeverij
Je kunt gratis mee op een mini-proeverij om de eerste SmaakRouteKampen te ervaren. Om 13:00 uur starten we de allereerste SmaakRouteKampen bij de Juttershoek aan de Bovennieuwstraat 2. Na de opening gaan we wandelend langs de deelnemende smaakwinkels om al dat heerlijks te ontdekken.

In de stad zijn de smaakwinkels die deelnemen herkenbaar aangegeven d.m.v. vlaggen. Bij deze winkels kunt u ook de nodige informatie over smaakroutes.nl verkrijgen.

Begin je van het idee van zo’n heerlijke smaakbeleving al te watertanden? Ga dan naar www.smaakroutes.nl om te kijken naar de vele mogelijkheden!
Datum & tijd
13 May 2017
13:00 - 14:30
Adres
De Juttershoek
Bovennieuwstraat 2
Kampen