Geen zin in een lange autorit? Druk met een verbouwing of met iets waardoor je met het gezin dit jaar in de buurt moet blijven? Zit een lange vakantie er dit jaar financieel gewoon even niet in? Of heb je simpelweg altijd gedroomd van een gezinsvakantie in Kampen?

Dan hebben we goed nieuws! Komende zomer verrijst in Kampen namelijk voor de eerste keer ‘De Buurtcamping’. Van woensdag 26 juli tot vrijdag 28 juli 2017 kan iedereen: van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren, op De Buurtcamping genieten van alles wat kamperen zo geweldig maakt: leuke mede kampeerders, een eigen tent en een plek onder de zon!

Samen geniet je van alles wat De Buurtcamping te bieden heeft: een speeltuin, waterglijbaan, de kinderboerderij en de natuurspeelplaats bijvoorbeeld. Daarbij kan er gebruik worden gemaakt van de Meedoen-bon van de Gemeente Kampen . Niet te lang wachten met boeken, omdat vol=vol. Klik op de link en kom op de website van De Buurtcamping Kampen.

www.debuurtcamping.nl

Groeten, Klasina Breet en Debby Klooster
Datum & tijd
26 July 2017
13:30 - 12:00
Adres
Kinderboerderij cantecleer
Buitensingel 3
8261DA Kampen
Contact
Klasina van Egmond
0613053875
debuurtcampingkampen.nl
klasina@debuurtcamping.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media