Op zaterdag 27 mei biedt ’t Ukien een avondvullend programma met muzikaal talent van eigen bodem. Het hoogtepunt van de avond is Aafke Romeijn, een schrijfster en muzikante die je verrast met haar teksten, maar ook met het fraaie geluid van haar nummers. Voorafgaand aan Aafke staan Lisa Nora, Karel J. Schepers en Colin Waters op het podium: stuk voor stuk muzikale talenten uit Overijssel.

Voor een avond goede muziek van eigen bodem moet je op zaterdag 27 mei vanaf 19:00 uur naar ’t Ukien komen. Kaarten zijn in de voorverkoop voor €6,- verkrijgbaar bij Blue Music, De Fantast en online via www.ukien.nl. Op de avond zelf kost een kaartje €10,- aan de deur. Kijk voor meer informatie op: www.ukien.nl.
Datum & tijd
27 May 2017
19:00 - 01:00
Adres
't Ukien
Korteweg 4
8261 DC Kampen
Contact
Ukien
038-3317232
www.ukien.nl
info@ukien.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media