Op 17 en 18 juni wordt in Kampen alweer de 22e editie van het Full Color Festival georganiseerd in het prachtige stadspark van Kampen. Het festival is gratis toegankelijk en heeft een bomvol programma. Dit jaar is het festival een onderdeel van de Internationale Hanzedagen.
Ruim 100 optredens zijn te bewonderen, van vele theateracts, singer-songwriters, lokale acts tot grote namen op het hoofdpodium als Mooi Wark, Roots Rising, Scrum, The U2 Tribute, Jeangu Macrooy, Darlyn, Nou En, The Cool Quest en meer.

Maar er is echt veel meer. Gezinnen, popliefhebbers, cultuursnuivers voor iedereen is het volop genieten. Daarnaast is er een cultuurmarkt met eten en meer uit alle windstreken. Ook voor kinderen is er van alles te doen. Van klimmen over de gracht tot een theatervoorstelling van de Jonge Honden uit Zwolle. Kortom het Full Color Festival is het leukste gratis park-evenement in de regio.
Kijk voor meer informatie op www.fullcolorfestivalkampen.nl en voor de Hanzedagen op www.hanze2017.nl.
Datum & tijd
18 June 2017
11:00 - 18:00
Adres
Full Color Festival Kampen
Korteweg 4
8261 dc Kampen
Contact
't Ukien
038-3317232
www.fullcolorfestivalkampen.nl
info@fullcolorfestivalkampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media