Hou je van muziek, dans, theater, mode & design, literatuur of beeldende kunst, dan wil je het jaarlijkse Open Huis van Quintus niet missen! Kom binnen bij het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38, proef de sfeer en ontdek wat ons nieuwe cursusprogramma voor komend seizoen je allemaal te bieden heeft. Want Quintus is er ook voor jou!

Jongerenavond: vrijdag 19 mei van 19.00 – 21.30 uur

Nieuw dit jaar is de speciale jongerenavond op vrijdagavond 19 mei met o.a. workshops cajón en basgitaar, lekkere muziek van popbandjes en de Quintus Soul Factory, theaterimprovisatie, moderne dans, Hip Hop en uiteraard een hapje en een drankje. Je kunt zelfs je eigen alcoholvrije cocktail maken!

Open Huis: zaterdag 20 mei van 12.00 – 16.00 uur

Zaterdagmiddag 20 mei staat het Open Huis voor jong én oud op het programma. In en om het gebouw bruist het van de gezelligheid en de kinderactiviteiten. Belangstellenden kunnen zich laten informeren over de meer dan 100 cursussen, vragen stellen aan docenten of vrijblijvend meedoen aan één van de vele workshops en andere activiteiten. Dansacts, muzikale intermezzo’s en theateroptredens omlijsten het feestelijke evenement. Wat je niet kunt en wilt missen is de verrassings-act op de brug over de gracht. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer info op www.quintuskampen.nl of volg Quintus op Facebook, YouTube of Instagram.
Datum & tijd
19 May 2017
19:00 - 21:30
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Doelgroep
Jongeren
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media