Zwemmen is voor iedereen fijn. Maar als je een beperking hebt, is het soms moeilijk of niet mogelijk om met een reguliere lesgroep mee te doen.

Op donderdag 20 juli van 19.00-19.45 uur verzorgt Zwembad de Steur een gratis clinic ‘Aquarobic’ voor mensen met een beperking (v.a 12 jaar). Er zijn rolstoelen en een tillift aanwezig. De les wordt gegeven door een ervaren instructeur.

Tijdens de clinic komen verschillende onderdelen aan bod. Er wordt gewerkt aan conditie, spierkracht en coördinatie.

Kom jij/komt u ook? We vinden het dan fijn als u dat per mail aangeeft via receptie.desteur@sportfondsen.nl of neem contact op voor meer informatie. Mocht u/jij in het water begeleidt moeten worden, dan is dit uiteraard geen probleem en is de begeleider ook van harte welkom!
Datum & tijd
20 July 2017
19:00 - 19:45
Adres
Zwembad 'de Steur'
Burg. Berghuisplein 2
8261 DD Kampen
Contact
Zwembad 'de Steur'
0383316884
www.desteur.nl
receptie.desteur@sportfondsen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media