We zijn inmiddels aangekomen bij de laatste jeugddienst van dit seizoen en dat willen wij natuurlijk goed afsluiten. Het thema van de dienst is ‘Je geld of je leven’. Geld lijkt steeds belangrijker te worden. Als je geen geld hebt, tel je niet mee. Je moet tenslotte wel die iPhone 7 kunnen kopen. Alles moet gro- ter, mooier en nieuwer. Wat mijn buurman heeft, wil ik ook hebben. Soms verliezen wij onszelf hierin, maar is dit wel juist? Wie is belangrijker? God of geld en aanzien? Voor God zijn we tenslotte al waardevol genoeg.

Het belooft weer een toffe Lighthouse jeugddienst te worden met mooie lie- deren en een leuk interactief moment. De Lighthouse dienst vindt plaats op 25 juni om 19:00 uur in de Nieuwe Kerk Kampen. Muzikaal worden we begeleid door de band Limitless. Lotte Westerveld is onze gastvrouw en ds. Bruintjes de spreker. Wij hebben er veel zin in. Volg ook onze Lighthouse Facebookpagina. Daarin zullen we de laatste updates plaatsen!
Datum & tijd
25 June 2017
19:00 - 20:00
Adres
NGK Kampen
Broederweg
Kampen
Contact
Contactpersoon
0642104205
https://www.facebook.com/Lighthousediensten/
willemijn_v_dijk@hotmail.com

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media