Rustpunt De Keet van Staete op Landgoed Roggebotstaete houdt haar deuren op 21 juni, de langste dag, open van 19.00 uur tot zonsondergang. De tijd tussen zonsopkomst en zonsondergang is deze dag maar liefst 16 uur en 46 minuten.

Wandel door landgoed en proeftuin Roggebotstaete met mooie kastanje- en beukenlanen, waterpartijen, een bijenstal, Hongaarse bosvarkens, runderen, Drentse heideschapen, de mooie moestuin en kruidentuin. Kampenaren Thon en Gerry Groffen Prins serveren bij De Keet van Staete koffie, thee, sap en een lokale lekkernij.

Het landgoed is vrij toegankelijk. Voor de consumpties en lokale lekkernij wordt een vergoeding gevraagd. Wees welkom en beleef deze avond op een unieke plaats.

Landgoed Roggebotstaete is gelegen aan de Vossemeerdijk 6 tussen Kampen en Ketelhaven. Kijk voor meer informatie op www.roggebotstaete.nl.

Geniet van deze extra lange dag!

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media