Graag ontvangen we je gastvrij op onze boerderij op de Mandjeswaard. Eén van de Kampereilanden, onderdeel van het Nationaal Landschap IJsseldelta. Hier verkopen we onze producten en kun je zien hoe wij 'boeren'.

Hartelijk welkom bij Erf 1!

Op de Mandjeswaard, onderdeel van het mooie Kampereiland, vind je onze boerderij. Het erf waarop onze boerderij staat is al in gebruik sinds 1432 toen in de monding van de IJsseldelta eilanden aaneen groeiden op de grens van zoet en zout. Het éérste en oudste erf van Kampereiland, vandaar dus ook onze naam: Erf 1

Hier produceren en verwerken wij onze melk op ambachtelijke wijze tot zuivelproducten, van yoghurt tot boter. Bereid met aandacht voor de natuur, zonder overbodige toevoegingen. En dat proef je. Lekkere, pure smaken, seizoen na seizoen. Gezond genieten!

Onze kwaliteit wordt erkend door (h)eerlijk IJsseldelta en de Bond van Boerderijzuivelbereiders . Bovendien draagt onze melk vanaf 2013 het EKO-keurmerk.

Zelf zien waar de melk vandaan komt?
Bij Erf 1 kun je het verhaal achter het product beleven. Neem een kijkje in onze stal en geniet van het buiten zijn. Gelegen nabij de Mandjeswaardbrug aan de Goot en het Ganzendiep ruik je het platteland, zie je het weidse uitzicht en luister je naar de stilte van de natuur. Kun je weer even tot jezelf komen.

Meer weten?
Op deze website lees je meer over ons, de boerderij en onze producten. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of kom bij ons langs. Je bent van harte welkom!

Openingstijden woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagochtend.
Datum & tijd
07 July 2017
14:00 - 16:00
Adres
ERF_1
Mandjeswaardweg 6
8267AW Kampen
Contact
Irene Prinsen-Bruins
+31619818801
www.erf1.nl
irene@erf1.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media