We gaan terug naar de jaren 70. Op camping 'In den oude boomgaard' komen bekende en onbekende gasten bij elkaar en beleven een onvergetelijke vakantie. In de roerige jaren 70 komt iedereen tot rust op zijn eigen plekje op dit nostalgische vakantieoord. Theatergroep "Mens erger je niet" brengt in juli 4 maal deze voorstelling waar het publiek even terug kan blikken op de ongecompliceerde vakanties van vroeger (of herinneren wij het ons mooier dan dat het was?).

Deze gezellige voorstelling zit vol met hits van toen met zelfgeschreven teksten. De voorstelling zal buiten worden gespeeld op een unieke locatie en wel op het binnenplein van Theater De Kofferbak waar een heuse jaren 70 camping zal worden opgebouwd vol met ouderwetse kampeer- en vervoermiddelen.

Regisseuse Luisella Lai is in Kampen bekend geworden door haar voorstelling 'Achter de voordeur' waarbij het publiek op 8 verschillende locaties langs de Vloeddijk een korte voorstelling te zien kreeg die te maken had met de geschiedenis van dat pand. Lai maakt veelal nostalgisch muziektheater. In Kampen heeft zij meerdere malen opgetreden met De Zingende Badmutsen en met De Dahlia's in haar eigen jaren 50 theatercaravan.

Donderdag 6 juli: 20.15 uur
Vrijdag 7 juli: 20.15 uur
Zaterdag 8 juli: 14.30 en 20.15 uur

Kijk voor meer info op http://dramastrada.nl/mensergerjeniet

Kaarten reserveren kan via: https://dekofferbak.atk-rtk.nl/kaartverkoop
Kaarten kosten: €10,- in de voorverkoop en € 12,50 aan de kassa.
Datum & tijd
08 July 2017
14:30 - 16:00
Adres
Theater De Kofferbak
Ambachtsstraat 21
8263 AJ Kampen
Contact
Luisella Lai
0625277275
www.dramastrada.nl/mensergerjeniet
info@dramastrada.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media