Op D.V. zaterdag 23 september 2017 is de Bovenkerk in Kampen het decor voor een feestelijk “duo-concert”. Het bekende Chr. Visserskoor 'Crescendo' uit Urk zingt samen met het nieuwe Chr. Mannen Ensemble 'Salem' uit Kampen. Het concert begint om 19.30 uur.
Crescendo staat al vele jaren onder de bezielende leiding van Louwe Kramer. Salem staat onder de deskundige leiding van Herman Kamp. 'Salem' uit Kampen hoor je deze avond voor het eerst horen in de Bovenkerk.

Doel van Salem is: het zingen van originele, boeiende liederen in een kleine samenstelling. Salem zingt meest Nederlandstalig, liederen die uitnodigen om mee te zingen. Salem zingt veel a-capella, maar ook met begeleiding van Harry Hamer. Harry horen we ook als solist op het majestueuze Hinsz-orgel en in een instrumentaal-duet met de bekende saxofonist van de Koninklijke Luchtmacht: Patrick Curfs. Naast koorzang staat er ook samenzang op het programma.

Deze avond is er nog meer nieuw talent: sopraan Elise Hout (1995). De Stichting 'Woord en Daad' zal deze avond ook aanwezig zijn met een info-balie over hun werk: armoedebestrijding wereldwijd. Er is een collecte om deze stichting te steunen.

Aan de kerk kost een toegangskaart €9,00, in de voorverkoop slechts €6,00. Wie jonger is dan 13 jaar mag gratis naar binnen.

De kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij: www.cmesalem.nl/winkel/ 
Aanvang concert: 19.30 uur.
Vragen: info@cmesalem.nl of mobiel: (06)24774939
Datum & tijd
23 September 2017
19:30 - 21:15
Adres
Bovenkerk
Koornmarkt 28
8261 JX Kampen
Contact
EJ Kip
0646508257
www.cmesalem.nl
fam.kip@kpnplanet.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media