Zesendertig jaar na oprichting van De Dijk is er waarschijnlijk geen Nederlander te vinden die deze band niet kent. En net zoals hun fans zijn opgegroeid, is ook De Dijk geëvolueerd: van rammelende Nederpopband begin jaren tachtig tot de stomende rock- & soulmachine van nu. Met maar liefst 13 noteringen in de Top 2000 (editie 2016) kun je wel zeggen dat De Dijk één van de allergrootste bands in Nederland is. “Als ze er niet is”, “Groot Hart”, “Mag het licht uit”, zomaar een greep uit de hits van deze DIJK van een band.

COMPLETE AVOND UIT MET DINER
Combineer het concertbezoek met een diner voorafgaand door een hapje te gaan eten bij MUSIC CLUB KAMPEN. 1,5 uur voorafgaand aan het concert wordt er een heerlijk buffet geserveerd.
Datum & tijd
07 October 2017
21:30 - 01:00
Adres
Music Club Kampen
Flevoweg 90
8265PL Kampen
Contact
J. Meuleman
0652518611
http://www.musicclubkampen.nl/agenda/de-dijk-2017
info@musicclubkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media