De jaarlijkse contactavond van de vereniging KTK die zal plaatsvinden in Sporthal de Reeve. Tijdens deze avond zal de gehele vereniging een uitvoering geven aan fans, supporters, ouders, liefhebbers en thuispubliek. Bovendien is de contactavond van de vereniging KTK de avond bij uitstek voor leden en oud-leden om elkaar weer te ontmoeten.

Doordat onze vereniging boekingen uit geheel Nederland en het buitenland ontvangt treden wij niet vaak in Kampen op. Al meer dan 50 jaar organiseert het KTK dan ook een avond waar het achterliggende idee is; ‘Elkaar ontmoeten’. De naam contactavond heeft dan ook zijn oorsprong in het verbredende karakter van deze avond. Ooit beginnen als een zittende uitvoering in de plaatselijke stadsgehoorzaal, tegenwoordig een wervelende showavond. Kaarten zijn al jaren snel uitverkocht en de plaatsen beperkt. Zorg dus dat je er snel bij bent voor kaarten! Kaarten kosten €10,00 per stuk.
Datum & tijd
14 October 2017
20:00 - 23:00
Adres
Sporthal 'De Reeve'
Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD Kampen
Contact
Stefan Stalknecht
06-11520757
www.kampertrompetterkorps.nl
media@kampertrompetterkorps.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media