Op zaterdag 9 september organiseert cultuurZIEN een fietstocht vanaf de museum De Stadsboerderij in de Groenestraat naar Erf 29 op het Kampereiland. De fietstocht start om 14.00 uur en de kosten zijn € 15,00 (incl. koffie/theepauze onderweg).

Wat vertellen namen als Het Balland, De Modderkoele en de Peerdeboer ons? Tijdens Open Monumentendag 2017 op zaterdag 09 september organiseert cultuurZIEN een fietstocht. De tocht start bij museum De Stadsboerderij in de Groenestraat. Dit museum kan voorafgaand aan de fietstocht op eigen gelegenheid bezocht worden. Vanaf de Groenestraat voert de fietstocht door IJsselmuiden langs buitens van rijke Kamper burgers. Langs Grafhorst met de Bolleschuur gaat het naar de Mandjeswaard. Hier ligt erf 1, één van de oudste erven van het Kampereiland. Via het pontje over De Goot wordt het Kampereiland bereikt. Daar wordt een bezoek gebracht museumboerderij Erf 29. Onderweg wordt tijd genomen voor een koffie/theepauze.

Opgeven voor deelname aan deze bijzondere fietstocht kan tot en met woensdag 06 september, via kunst@cultuurzien.nl of bel met 038 331 10 24.
Datum & tijd
09 September 2017
14:00 - 17:00
Adres
museum Stadsboerderij
Groenestraat 94
8261 SJ Kampen
Contact
Carin Koopman
0383311024
www.cultuurzien.nl
kunst@cultuurzien.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media