Boeren, Burgers en Buitenlui! Dit is het thema van de Open Monumentendagen op 9 september 2017. Er worden dan veel activiteiten georganiseerd, waarbij dit jaar de nadruk ligt op de verschillende ontmoetingsplaatsen waar iedereen (dus de boeren, burgers en buitenlui) elkaar tegenkwam.

Ook de kinderboerderij is een plek waar iedereen elkaar kan ontmoeten, zo ontmoet boer Hanjo regelmatig tante Vroesh op de boerderij. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Daarom bedachten kinderboerderij Cantecleer en gastouderbureau tante Vroesh enkele bezigheden om die dag gezellig door te brengen.

Zo hebben we o.a. de mogelijkheid om wol te bewerken, appeltjes om appeltaart te bakken, kunnen we zelf boter leren maken..... Onze buren organiseren die dag trouwens 'Hops & Grape', een bier- en wijnproeverij/festival. Maar niet iedereen lust alcohol of mag alcohol drinken. Daarom zorgen wij voor de mogelijkheid om je eigen sap te maken, te proeven en te drinken.

Voldoende mogelijkheden dus om nieuwe mensen te ontmoeten tijdens een ongedwongen bezigheid.
Wij gaan er een leuke dag van maken en hebben er nu al zin in!

Graag tot ziens en we hopen jullie dan ook te ontmoeten!
Wij houden jullie op de hoogte van onze plannen, dus hou Facebook in de gaten!
Datum & tijd
09 September 2017
10:00 - 17:00
Adres
Kinderboerderij Cantecleer
Buitensingel 3
8261 DA Kampen
Contact
Bianca Diender - Schrijer
+31612511872
www.tantevroesh.nl
info@tantevroesh.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media