Zondag 10 september om 14.00 uur start de vierde zomers wandeling van cultuurZIEN. Startpunt is het Hof van Breda aan de Marktsteeg. De deelnamekosten bedragen €6,– (met biebpas €5,–).

Boeren, burgers en buitenlui is het thema van komende Monumentendag op 9 september. Rond dit thema organiseert cultuurZIEN een stadswandeling op zondag 10 september. Tijdens de wandeling wordt ingegaan op de invloed die boeren, burgers en buitenlui door de eeuwen heen op elkaar hadden. En hoe zich dit vertaalde in de ruimtelijke indeling van de Kamper binnenstad. Overigens waren de de grenzen tussen boeren, burgers en buitenlui vroeger nogal flexibel.

Opgeven voor deelname aan de stadswandeling is niet nodig, tenzij men met een groep van vier of meer personen komt. Meer informatie is te vinden op www.cultuurzien.nl of via (038)331 10 24.
Datum & tijd
10 September 2017
14:00 - 15:30
Adres
Hof van Breda
Marktsteeg 7
8261 ak Kampen
Contact
Carin Koopman
0383311024
www.cultuurzien.nl
kunst@cultuurzien.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media