Speciaal voor de openmonumentendag op 9 september toont beeldend kunstenaar Timon Schellingerhout nooit eerder getoonde schilderijen.
Met deze selectie laat hij een onderzoek zien naar dynamiek, rust, werking van kleur, maat en intensiteit, inhoud en non-narratief. In het vrije gebruik van schildersgereedsschappen zie je dat de kunstenaar er behoorlijke lol mee heeft. De toeschouwer, boer, burger of anders, mag voelen wat t is. Timon Schellingerhout kleurt zijn eigen wereld en de wereld kleurt hem.

De sigaar, ooit een grosier in snuiftabak en een lokatie om tabak te verwerken. Nu een nieuwe cultuurplek in wording. De tijd heeft er stil gestaan. De sfeervolle houten ambiance, met authentieke stijlkenmerken is het décor voor de kleurige expositie en de frisse onbespoten en biologische markt. Het gehele pand is te bezichtigen.

De tentoonstelling is te bezichtigen op de 1ste verdieping.


Datum & tijd
09 August 2017
10:00 - 17:00
Adres
De Sigaar
botermarkt 3
8261 GR kampen
Contact
peter schräder
0654257075

desgaar@stakk.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media