Zaterdag 11 november vindt de CD presentatie van Brainwavez plaats. De band bestaat uit de rapper Tamar Bastiaan en de zanger Michel van Dijk. In het verleden heeft deze formatie opgetreden onder de naam ‘Turboglad’. Hun lokale hit was het nummer 'Lonely Soldier' met de rockband Spirit Zero. Zij hebben op diverse podia in Nederland opgetreden (o.a. in het voorprogramma van Ali B, Jeugd van Tegenwoordig en Dio) en hebben verschillende prijzen gewonnen (o.a. Oogst van Overijssel, High School Music Competition en Popbelang Awards).

Na tien jaar radiostilte, is de formatie klaar voor een nieuwe start: ‘Brainwavez’.

Momenteel is de band ‘Brainwavez’ druk bezig met de afronding van hun nieuwe cd ‘A New Dawn’. Deze plaat zal begin september 2017 uitkomen, waarbij zowel een releaseparty in Nederland als in Cambridge (UK) worden gehouden. De stijl kenmerkt zich door een goede mix van taal en muziek, waarbij Nederlandse rap zich vermengt met Engelse zangstukken in de vorm van diverse genres (Rap, Funk, Rock en Reggae).

Kijk voor meer info op www.ukien.nl.
Kaarten zijn voor €5,- te koop bij Blue Music, de Fantast en online via www.ukien.nl.

Datum & tijd
11 November 2017
20:00 - 01:15
Adres
't Ukien
Korteweg 4
8261 DC Kampen
Contact
't Ukien
038-3317232
http://www.ukien.nl/productie/verwacht-brainwaves/2017-11-11
info@ukien.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media