Ze stonden in 2015 ook al op ons podium. Het was een fantastisch feestje, daarom nog een keer in 't Ukien: Harry Slinger met Drukwerk. De populaire band uit de jaren 80, is sinds 2012 terug met een album vol grote hits en persoonlijke favorieten. 'Tegen Beter Weten In' kwam in 2012 uit.

"Pap, heb jij eigenlijk nog partituren van DRUKWERK uit de jaren 80?" Met deze vraag van Bram Slinger brak in de winter van 2012, 30 jaar na dato, een nieuw hoofdstuk aan voor DRUKWERK². Want wat begon met de bedoeling dat Bram met zijn vrienden voor een gelegenheidsoptreden 'voor de gein' een aantal DRUKWERK-stukken zou spelen, eindigde in de opnamestudio waar vader Harry Slinger en zoon met Mike Floris, Erik Bes en George Menkveld, de huidige bezetting van DRUKWERK², de grote hits en eigen favorieten van DRUKWERK² nieuw leven inbliezen.

Het resultaat?
DRUKWERK² - Tegen Beter Weten In. Een album met maar liefst 17 stukken, liedjes van toen met arrangementen van nu, die anno 2015 nog steeds heel erg actueel blijken. Harry Slinger, frontman van DRUKWERK²: "Vier jonge honden en een ouwe baas in een studio met dit resultaat. Wie had dit ooit gedacht. Ik kijk er heel erg naar uit om met de jongens het land plat te spelen."

Haal alvast je kaartjes in de voorverkoop voor €10,- bij Blue Music, de Fantast of online. Aan de deur kost een kaartje €16,50
Datum & tijd
09 December 2017
20:30 - 01:30
Adres
't Ukien
Korteweg 4
8261 DC Kampen
Contact
't Ukien
038-3317232
http://www.ukien.nl/productie/drukwerk/2017-12-09
info@ukien.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media