Woezel & Pip beleven op zaterdag 20 september een spannend avontuur in Stadsgehoorzaal Kampen. Woezel & Pip gaan samen met al hun vriendjes en de kinderen in de zaal op zoek naar de stelende Sloddervos!

Ga mee op reis tot voorbij de Tovertuin waar Woezel & Pip hun allerleukste, maar ook stoutste neefje Charlie ontmoeten. De familiemusical ‘Op zoek naar de Sloddervos!’ is een heerlijke theater-spinoff van de succesvolle bioscoopfilm met de liefste hondjes van het land.

Knutselwedstrijd
Woezel & Pip gaan op zoek naar de Sloddervos, maar hoe zou die er eigenlijk uitzien? Heb jij een idee? Teken, knip, plak en knutsel jouw eigen Sloddervos en lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip-stand.

Meet & Greet
Na afloop van de voorstelling kan er heerlijk geknuffeld worden met de levensgrote knuffels van Woezel & Pip in de foyer van het theater.

Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn, want die Sloddervos... daar zal de theaterzaal vol mee zitten!

20 september om 14.00 uur, bij Stadsgehoorzaal Kampen, Burgwal 84, Kampen. Kaartprijs € 13.50, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.stadsgehoorzaalkampen.nl of telefonisch via 038 331 73 73. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/WoezelenPip.
Datum & tijd
20 September 2017
14:00 - 15:00
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES Kampen
Contact
Amber Schep
0184417066

amber@vanhoorne.com
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media