Kom erbij Festivals maken een feest van ontmoeten. Leuke, verrassende en betekenisvolle ontmoetingen zijn onvermijdelijk. Wij vinden ontmoeten heel belangrijk en daarom past het festival zo goed in de Week tegen Eenzaamheid. Ontmoeten is misschien wel het begin van veel meer.

Een Kom erbij Festival is in de eerste plaats gezellig. Op een Kom erbij Festival ontmoet je ook buren en stadsgenoten, (vrijwilligers)organisaties, clubs en bedrijven tijdens de informatiemarkt, je kunt aanschuiven aan De Langste Eettafel van Nederland en er zijn vele activiteiten op het gebied van eten & drinken, kunst & cultuur, beweging & ontspanning, muziek, creativiteit en beauty & ontspanning.

Afgelopen jaar heeft Humanitas Kampen de regie genomen in het organiseren van 'de week tegen de eenzaamheid' in gemeente Kampen.
Na afloop kreeg Humanitas Kampen veel leuke en positieve reacties over deze week. Vanwege het enthousiasme van de deelnemers, organisaties en vrijwilligers, is er besloten om dit jaar een 'Kom Erbij festival' te organiseren. Humanitas Kampen en Marijke van organisatie Komplu zijn op dit moment al druk bezig met de eerste voorbereidingen voor dit festival, dat eind september zal gaan plaatsvinden.

Wat is er zoal te doen in Kampen?

Maak kennis met o.a.:
- Workshop Speksteen
- Diverse presentaties over o.a. het tandem project en beweeg- en ontmoetingsactiviteiten
- Een beweegdemonstratie
- Creatieve bezigheid met een lekker kopje koffie of thee
- Thema gesprekken over o.a. literatuur filosofie, spiritualiteit, kunst, cultuur en religie

Kijk op facebook voor meer informatie! 
Datum & tijd
21 September 2017
14:00 - 17:00
Adres
Stadskazerne
Oudestraat 216
8261CA Kampen
Contact
E. Weewer
0621266932

evelien.weewer001@gmail.com
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media