Harold Doorman is getrouwd met Maria en heeft de moeder van Maria, Willemien, in huis genomen. Hoewel Harold dus Willemien in huis heeft genomen heeft Willemien blijkbaar een ontzettende hekel aan Harold of…. is het misschien allemaal maar spel?

Op een gegeven moment wil Harold een stopcontact repareren, maar dat gaat helemaal fout. Hij krijgt een enorme optater van de elektriciteit en is danig in de war. Harold denkt zelfs, door de schok, dat hij in de jaren zestig leeft. Hij wil dan ook overal tegen protesteren en de straat op gaan en ook is hij van mening dat “love is all”. Hoewel de dokter niet meteen weet hoe ze hem kan genezen hebben de andere aanwezigen daar zo een eigen oplossingen voor….

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.stadsgehoorzaalkampen.nl.
Datum & tijd
23 September 2017
20:15 - 23:59
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES Kampen
Contact
Toneelgroep Kleine Komedie
038 331 73 73
www.stadsgehoorzaalkampen.nl
kassa@stadsgehoorzaalkampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media