Wil je graag een cursus muziek, dans, mode & design, theater, schrijven of beeldende kunst volgen maar vind je het lastig om te kiezen? Dan is Quintus Open – van 25 tot en met 29 september - dé ideale gelegenheid om te kijken welke cursus van Quintus bij jou past!

Vanaf maandag 25 september kan je bij het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 de hele week (gratis!) snuffelen bij lessen en cursussen én is er volop gelegenheid om mee te doen en vragen te stellen. Er is een uitgebreid programma. Het programmaoverzicht vind je op www.quintuskampen.nl. Ook lees je hier of en hoe je je moet aanmelden. Voor vragen kan je contact opnemen met Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie via info@quintuskampen.nl of tel. 038-3371200.
Datum & tijd
25 September 2017
00:00 - 00:00
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
+31383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media