Wat maakt Kampen nou zo aantrekkelijk om te gaan wonen of te blijven wonen? Is het de ligging van Kampen? Het woningaanbod? Het verenigingsleven? De voorzieningen? De gezellige binnenstad? De prachtige omliggende natuur?

Voor ieder wat wils:
Ook dit jaar biedt de Woonbeurs bezoekers, zowel jong als oud, weer een breed aanbod van alles wat met wonen in de hartelijke Hanzestad Kampen te maken heeft. Denk aan huis- en tuininrichting, wonen, bouwen en verbouwen, maar bijvoorbeeld ook aan advies over energiebesparing en langer zelfstandig thuis blijven wonen. Ook is er informatie over het rijke voorzieningenniveau en verenigingsleven in Kampen. Interessant als u in Kampen woont. Een aanrader als u in Kampen wilt gaan wonen!

Er zijn verschillende instanties aanwezig om informatie en advies te geven, zoals makelaars, architecten, hypotheekadviseurs, banken, projectontwikkelaars, energie- en duurzaamheidadviseurs en verenigingen.

Bent u geïnteresseerd in een van deze onderwerpen? Dan is een bezoek aan de Woonbeurs zeker de moeite waard! U bent van harte welkom op zaterdag 14 oktober van 9.00 uur tot 17.00 uur in de Bovenkerk (Koornmarkt 28) in Kampen. De toegang is gratis.

Ab Weegenaar, de stadsorganist opent en sluit de beurs in stijl.

Kom op 14 oktober naar de Bovenkerk in Kampen en laat je inspireren en verrassen!
Datum & tijd
14 October 2017
09:00 - 17:00
Adres
De Bovenkerk
Koornmarkt 28
Kampen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media