Zinderend nazomeren met gepeperde muziek en prachtige verhalen over liefde, dood en hoop uit Spanje en Zuid-Amerika. Met muziek van o.a. Granadas, Villa Lobos, de Falla en Piazolla proosten we op het leven.

De tapas worden gratis verstrekt en de drankjes kunnen zowel tijdens de voorstelling als in de pauze worden genuttigd. Voor de muziek zijn verantwoordelijk Franka van Essen (zang), Mirjam Altena (fluit), Annette Kruisbrink (gitaar), Myrthe van Hulst (cello) en Philine Coops (piano). Het voor- en naprogramma wordt verzorgd door dansers van "Kadri Merimaa Flamencodans” en gitarist Matthijs vd Kolk.

Dit alles op een zeer bijzondere locatie: de Oude Zuivelfabriek van 's-Heerenbroek! Stinchting SUUS is verantwoordelijk voor de productie en theatrale ondersteuning
Datum & tijd
30 September 2017
20:00 - 22:30
Adres
Oude Zuivelfabriek
Bisschopswetering 55
8275 AL 's Heerenbroek
Contact
Franka Essen
0626658960
www.stichtingsuus.nl
info@muzinder.nl
Doelgroep
Senioren
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media