De nieuwste woonbuurt in Het Onderdijks wordt De Terpen! Naast alle bijzonderheden die Het Onderdijks biedt, biedt De Terpen toekomstige bewoners de kans om samen hun nieuwe woonbuurt te ontwerpen. Waar komen de woningen, hoe gaat het openbare groen eruit zien en hoe de wegen en routes en natuurlijk ook het parkeren. Kortom: een woonbuurt zoals jij die zou ontwerpen!

Iedereen die overweegt om in De Terpen te gaan wonen is welkom bij het ontwerpfestival. Dat geldt natuurlijk ook voor de huidige ‘buren’ van de nieuwe woonbuurt. Het festival biedt een doorlopend programma met gesprekken en vooral tekenworkshops! Ook is er kinderopvang met creatieve workshops voor de kids. Hoe laat en hoe lang u komt is helemaal aan u. Een half uurtje meedoen is net zo belangrijk voor het eindresultaat dan het hele ontwerpfestival mee te maken.

U kan komen en gaan wanneer u zelf wilt. Om alles in goede banen te leiden willen we het liefst weten hoeveel mensen er komen. U kunt uw belangstelling kenbaar maken door u aan te melden op www.nieuwbouw-hetonderdijks.nl/de-terpen. En wilt u op het laatste moment toch nog komen? Kom gerust!
Datum & tijd
13 October 2017
16:00 - 21:00
Adres
Openbare basisschool Villa Nova
Bouwkamp 4
8266 KL Kampen
Contact
Heidi Nieuwenhuis
0383392622
www.nieuwbouw-hetonderdijks.nl/de-terpen
h.nieuwenhuis-bremer@kampen.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media