17 februari 2018 presenteert Cultureel Centrum 't Ukien aan de Korteweg 4 te Kampen, drie Kamper acts.

Bobby B Solo trapt om 21.00u de avond af. Hij brengt een half uur lang de blues in zijn puurste vorm; met gitaar, mondharmonica en stompbox. Bobby B is leadzanger van de succesvolle formatie Bobby B & the BJ's.

Hierna speelt Henk Jans Enzovoorts een uur lang een afwisselende set, waarin kleinkunstige nummers met cajon en contrabas, relaxte solonummers met banjo en akoestische gitaar en vette stampij met "scheur" in de gitaar, begeleid door pompende bas -en drumpartijen.

Prrsoonlijke Fout sluit de avond af. Dit trio brengt een dik half uur Nederlandstalige Caba-rap, met pittige teksten, waarin humor en spitsvondigheid. Ga los op de originele samples met vette basslijnen en rhythms.

Entree: aan de zaal €7.- in de voorverkoop €5,- (Blue Music / De Fantast)
Datum & tijd
17 February 2018
21:00 - 00:00
Adres
Cultureel Centrum 't Ukien
Korteweg 4 4
8261 DC Kampen
Contact
't Ukien
038-3317232
http://www.ukien.nl
info@ukien.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media