Op woensdag 25 oktober a.s., in de herfstvakantie, organiseert SportsGen in samenwerking met SC Heerenveen een Jonger Oranje Talentendag bij ASV Dronten.

De Jonger Oranje Talentendag is bedoeld voor jongens en meisjes uit 2006 t/m 2012. Tijdens dit evenement beleven de kinderen de voetbaldag van hun leven! Ze hebben de mogelijkheid om lekker te voetballen, zich te ontwikkelen, plezier te maken en om nieuwe vriendjes/vriendinnetjes te maken.

Daarnaast zijn scouts van SC Heerenveen aanwezig om op zoek te gaan naar nieuwe voetbaltalenten. Wie weet wordt een kinderdroom waargemaakt: profvoetballer worden! Maar uiteindelijk gaat het erom dat alle deelnemers een fantastische voetbaldag met vooral heel veel plezier hebben.

Bijgevoegd vindt u het persbericht over de Jonger Oranje Talentendag met SC Heerenveen. Meer informatie is te vinden op www.jongeroranje.nl.
Datum & tijd
25 October 2017
09:30 - 15:15
Adres
ASV Dronten
Educalaan 29
8251 GC Dronten
Contact
Maarten van Rijckevorsel
0630234113
www.jongeroranje.nl
m.vanrijckevorsel@sportsgen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media