Wil je graag eens alleen, met zijn tweeën of met een klein gezelschap zeilen? Schrijf je dan in voor onze individuele zeiltocht waarbij we werken op basis van losse inschrijvingen. Op deze manier kunnen jullie toch tegen een gunstig tarief genieten van een heerlijke dag op het water.

Als je van zeilen houdt dan is een dagtocht een echte belevenis. Stap aan boord van de Jannes van Campen en jullie avontuur begint meteen! Vanaf de IJsselkade varen we stroomafwaarts richting het Markermeer die uitkomt op het IJsselmeer. Onderweg kan onze kapitein jullie alvast de fijne kneepjes van het zeilen bijbrengen zodat jullie goed voorbereid het meer op gaan. Het is hard werken aan boord en dat maakt een dagtocht zeer geschikt voor teambuilding of een uitje met de familie of vrienden.

Jullie zullen elkaar op een hele andere manier leren kennen!
Datum & tijd
14 October 2017
10:00 - 16:00
Adres
Jannes van Campen
IJsselkade t.h.v. 64
8261 AH Kampen
Contact
Erik Fien
0628141394
http://rondvaartkampen.nl/arrangementen/dagtocht-individuen/
info@rondvaartkampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media