Zaterdag 14 oktober om 14.00 uur organiseert cultuurZIEN een stadswandeling over het thema geluk. Startpunt is het Hof van Breda aan de Marktsteeg en de deelnamekosten bedragen €6,– (met biebpas €5,–).

Oktober is de Maand van de Geschiedenis. In 2017 is het thema ''Geluk''. Geluk kun je niet afdwingen, het valt je toe. Toch werden huizen in het verleden gedecoreerd met gelukssymbolen of met symbolen om het onheil af te weren. Sommige decoraties dateren al uit heidense tijden, waardoor de betekenis in de loop van de eeuwen verloren is gegaan. Wandelend door Kampen blijken er nog veel huizen voorzien te zijn van ''geluksversieringen''.
Datum & tijd
14 October 2017
14:00 - 15:30
Adres
Hof van Breda
Marktsteeg 7
8261 ak Kampen
Contact
Carin Koopman
0383311024
www.cultuurzien.nl
kunst@cultuurzien.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media