Lijkt het je leuk om muziek te maken maar heb je nog geen idee op welk instrument, dan is deze cursus wat voor jou. In 10 weken ga je allerlei instrumenten uitproberen, maar ga je ook samen leren muziek maken, oefenen met ritmes en een begin maken met het notenschrift. Na deze 10 weken kun je kiezen of je door wilt gaan en met welk instrument.

Ga je door dan geven we je op bij Quintus. Daar leer je het muziekinstrument bespelen en bij ons leer je samenspelen en heb je zo nu en dan de kans om op te treden. Anders dan bij andere verenigingen spelen wij naast traditionele blaasmuziek ook veel popmuziek en proberen wij bij het muziek maken een link te leggen met het theater.

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Waar: Bolwerk 10 (gebouw Stedelijk Orkest)
Wanneer: vanaf dinsdag 10 oktober
Hoe laat: 17.35 – 18.05 uur
Kosten: Het eerste jaar lidmaatschap bij het Stedelijk Orkest is gratis
(dit is inclusief de cursus van 10 weken). Bovendien krijgt je de eerste twee jaar 50% korting bij Quintus als je lid bent van de vereniging. Hierna bouwt de korting langzaam af.
Opgave via de mail: jeugd@stedelijkorkest.nl

Datum & tijd
10 October 2017
17:35 - 18:05
Adres
Stedelijk Orkest Kampen
Bolwerk 10
8261 EE Kampen
Contact
Rogier Schrijer
+31653930331
www.stedelijkorkest.nl
voorzitter@stedelijkorkest.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media