Vorig jaar werd dit spektakle op het laatse moment afgeblazen wegens het overlijden van onze dirigent, maar op 24 maart 2018 gaan we er weer voor! Er zal een unieke bundeling plaatsvinden van Kamper live muziek, sport & theater in Sporthal de Reeve, die voor deze gelegenheid geheel wordt omgetoverd tot een groot theater.

Het Stedelijk Orkest Kampen heeft het voortouw genomen om samen met RKDOS en Ventura de krachten te bundelen en het publiek te laten smullen van hoogstaande turn-, spring en dansshows die theatraal door Ventura aan elkaar gespeeld zullen worden, op live muziek van de onderdelen van het Stedelijk Orkest. Zelfs The Jolly Jumpers zullen niet ontbreken in dit spektakel! Een geheel nieuw concept op kamper bodem, die u niet mag missen!

De organisatie is in handen van het Stedelijk Orkest Kampen, die daarmee nieuwe uitdagende wegen inslaat. Een van de oudste muziekverenigingen van Nederland (in 2018 vieren ze het maar liefst 175 jarig bestaan!) laat daarmee haar nieuwe frisse blik op de toekomst zien.

Zie ook www.stedelijkorkest.nl

Wanneer: zaterdag 24 maart 19.30 uur
Locatie: Sporthal de Reeve, Horstsingel 1 Kampen

info over kaartverkoop volgt! hou www.stedelijkorkest.nl in de gaten!
Datum & tijd
24 March 2018
19:30 - 22:30
Adres
Sporthal de Reeve,
Horstsingel 1
8261 DB Kampen
Contact
Rogier Schrijer
+31653930331
www.stedelijkorkest.nl
voorzitter@stedelijkorkest.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media