Het is zaterdag 10 februari extra leuk om te winkelen in de Kamper binnenstad! Die middag staat de wintereditie van het Verhaal van Kampen op het programma met verrassende theateracts, pop-up optredens en prachtige Kamper verhalen langs de Oudestraat!

Bezoek deze zaterdag tussen 13.00 en 17.00 uur de Oudestraat en laat je verrassen door heel veel activiteiten met als thema: Avercamp. In de zestiende eeuw leefde in Kampen de schilder Hendrick Avercamp. Zijn schilderijen zijn rijk aan details en vertellen het leven van toen. Avercamp is de inspiratiebron voor Het Verhaal van Kampen op 10 februari 2018.

Theatrale acts
Deze editie wordt het publiek in de Oudestraat van Kampen verrast met (theatrale)acts waarbij Avercamp zelf en zijn werk een rol speelt. Kom je hem tegen? Dan heb je zowaar een Meet & Greet met de Stomme van Kampen. Biedt mee op zijn grote werk en wordt geïnformeerd over de diverse verhalen van Kampen tijdens deze winterse editie van Het Verhaal van Kampen. Het evenement vindt plaats op 10 februari 2018 tussen 13.00 – 17.00 uur.

Kleinschalige culturele activiteiten
Hart van het evenement zijn allerlei bijzondere, kleinschalige, culturele activiteiten waarmee Kampen zichzelf neerzet als een hartelijke Hanzestad die het waard is om (weer) te bezoeken. Met korte pop-up optredens, verrassende acts, muziek en activiteiten voor jong en oud willen we de bezoekers van Kampen een extra ervaring meegeven.

Samenwerking
Het Verhaal van Kampen is een initiatief van de Stadsgehoorzaal, het Stadsarchief, het Stedelijk Museum, de Bibliotheek en Quintus (SAMBIQ). Zij werken daarbij nauw samen met Kampen Marketing, Kamper Events en diverse Kamper ondernemers. Vorig jaar was de eerste opzet, dit keer wordt er groter uitgepakt. Ieder nieuw seizoen start met een Verhaal van Kampen. De volgende edities zijn zaterdag 14 april en zaterdag 14 juli.


Datum & tijd
10 February 2018
13:00 - 17:00
Adres
Kampen centrum
Oudestraat 0
8261CC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
a.dunning@quintuskampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media