Op 28 oktober vindt voor de 13e keer de landelijke Nacht van de Nacht plaats. GroenLinks Kampen doet weer mee en organiseert ook dit jaar een treffende activiteit die aandacht vraagt voor de donkere nacht. Dit initiatief van natuur- en milieufederaties gaat naast de schoonheid van een donkere nacht over het besparen van energie.

Het is elk jaar opnieuw een geweldige publiekstrekker die 45-duizend mensen op de been brengt.

Deze keer komt -op uitnodiging van GroenLinks- de uil (nachtdier bij uitstek) naar Kampen. Met zijn meest wijze dierenvrienden strijkt hij neer in de oude sigarenfabriek aan de Botermarkt. Tijdens de Nacht van de Nacht houden zij ons vanuit hun eigen wereld een spiegel voor. Soms een lachspiegel, soms een kritische. Bezielende kracht achter deze spiegelbeesten is de Kamper theatermaakster Willien van Dam.

Iedereen van jong tot oud, van nachtbraker tot ochtendmens, is van harte welkom bij deze theatervoorstelling. Ben jij bang in het donker? Na het eerste bedrijf nemen de spiegelbeesten iedereen mee, het plein op, de nacht in.

Iedereen is om 19:30 uur van harte welkom in De Sigaar, Botermarkt 3. Toegang is gratis.

Meer informatie over deze Nacht van de Nacht vind je op www.groenlinkskampen.nl.
Datum & tijd
28 October 2017
19:30 - 21:30
Adres
De Sigaar
Botermarkt 3
8271TL Kampen
Contact
Diana de Groot
0618604571

uitvergroot@kpnmail.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media