Het is zaterdag 14 april extra leuk om te winkelen in de Kamper binnenstad! Die middag staat de voorjaarseditie van het Verhaal van Kampen op het programma met verrassende theateracts, pop-up optredens en prachtige Kamper verhalen langs de Oudestraat!

Bezoek zaterdag tussen 13.00 en 17.00 uur de Oudestraat en laat je verrassen door heel veel activiteiten: gratis pop-up optredens, verrassende acts, muziek en activiteiten voor jong en oud, allemaal met een bijzonder verhaal! Struin langs de prachtige billboards en ontdek de bijzondere geschiedenis van de Hanzestad Kampen. Of laat je bij Wereldprint in een heuse herfststorm fotograferen zowel op greenscreen als in 3D! Leef je daarnaast uit op een Springkussen-Schip bij de Stadskazerne.

Het Verhaal van Kampen is een initiatief van de Stadsgehoorzaal, het Stadsarchief, het Stedelijk Museum, de Bibliotheek en Quintus (SAMBIQ). Zij werken daarbij nauw samen met Kampen Marketing, Kamper Events en diverse Kamper ondernemers. Vorig jaar was de eerste opzet, dit keer wordt er groter uitgepakt. Ieder nieuw seizoen start met een Verhaal van Kampen. De volgende edities vindt plaats op zaterdag 14 juli.
Datum & tijd
14 April 2018
13:00 - 17:00
Adres
Kampen centrum
Oudestraat 0
8261CC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
a.dunning@quintuskampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten